Vlakbij het alom bekende en koude Winterberg wist Fort Fun een attractie te verkopen aan een partij die er in Amerika nog heel veel plezier van zou hebben. De communicatie en het betalingsverkeer verliep helemaal voorspoedig, maar toen moest het de fysieke snelweg nog op; het transport. Uiteraard is ook dit logistieke vraagstuk voor ons niets te veel gevraagd. Het laden van de attractie zou door en met het personeel ter plekke moeten gebeuren. Zo gezegd zo gedaan, we begonnen om 09:00 uur bij -15 graden Celsius. Dat laatste is trouwens geen enkel probleem, want daar kunnen we ons ten slotte op kleden. Ook bij de verkeersinformatie was er geen “staugefahr” te bekennen. Kortom, er lijkt geen vuiltje aan de lucht. Toch liepen we een dag vertraging op! Hoe dan? Het personeel dat de attractie moest laden ging om stipt 5 uur naar huis, met de boodschap wij zijn klaar voor vandaag 🙂 Wij staan niet vaak met een bek vol tanden, maar deze keer waren wij zelfs met stomheid geslagen.

Uiteraard zullen wij bij het in- of uitladen van jouw lading op locatie of in ons eigen Warehouse niet om 5  uur zeggen we gaan naar huis, zelfs niet als het 5 uur ’s nachts betreft. Bij ons is mentaliteit juist een kwaliteit en daar zijn we jou graag mee van dienst!