Junior transport planner (M/V)

Wij zijn opzoek naar een accuraat en communicatief vaardig persoon. Grijp jij graag de kans om in eerste instantie de planners te ondersteunen en later de mogelijkheid te krijgen om door te groeien tot planner? Werk jij graag in een familiaire organisatie? Werk je graag in een compact team wat de gehele organisatie draaiend houdt? Solliciteer dan snel op onze vacature Junior transport planner!

De organisatie

JVB Logistics Services BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op zowel nationaal als internationaal wegvervoer van zeecontainers. JVB Logistic Services BV verzorgt het wegvervoer van en naar de havens vanuit o.a. Antwerpen, Rotterdam, Vlissingen en Zeebrugge naar bestemmingen binnen o.a. de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Wat ga je doen als junior transport planner?

Voor onze afdeling planning zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van junior transport planner (M/V). Je ben verantwoordelijk voor het ondersteunen van de planners. Je werkt intensief samen met de planners om een efficiënte planning te realiseren. Het is jouw verantwoordelijkheid om mee en vooruit te denken met de planners, zodat de organisatie geolied blijft draaien. Door jouw heldere en proactieve communicatie ben je in staat om goed te schakelen tussen ex- en interne partijen. Daarnaast zorg je voor de volledige administratieve handelingen van de gedane werkzaamheden in het systeem.

 • –  Dagelijks verantwoordelijk voor het ondersteunen van de planners.
 • –  Onderhouden van contacten met klanten, chauffeurs en interne afdelingen.
 • –  Mee- en vooruitdenken met de planners.
 • –  Proactief schakelen tussen alle partijen.
 • –  Voeren van dagelijks overleg tussen klanten, chauffeurs en interne afdelingen.
 • –  Orders aannemen en verwerken.
 • –  Verzorgen en verwerken van de administratie van de werkzaamheden in het systeem.

Wat zijn je kwaliteiten?

 • –  Mbo werk- en denkniveau met een logistieke achtergrond, opgedaan uit opleiding of werkervaring.
 • –  Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en schrift.
 • –  Een communicatief vaardig persoon
 • –  Een proactief en servicegericht persoon die verantwoordelijk en leergierig is. Ons aanbod:

Ons aanbod:

Een fulltime functie waarbij je de kans krijgt om door te groeien naar een plannersfunctie. Daarnaast kan er gewerkt worden met verschoven diensten.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je de uitdaging aangaan? Dan zijn we op zoek naar jou en zien we jouw reactie graag tegemoet. Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar personeel@jvblogistics.nl.

We stellen acquisitie door commerciële personeelsbemiddelaars naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs.