Trots! Niet alleen door de aanschaf van 5 nieuwe Volvo FH trekkers voorzien van TRS-systemen, maar nog meer door het feit dat wij een cheque ter waarde van €1250,- hebben overhandigd aan het Nationaal MS Fonds.

Cheque van € 1250,- voor het Nationaal MS Fonds

11 februari 2017

HOOGERHEIDE – Zaterdag 11 februari overhandigde JVB Logistics directeur Helma van Beeck een cheque van € 1250,- aan Wouter van Leeuwen van het Nationaal MS Fonds.

De opening in november 2016

Op zaterdag 26 november werd het nieuwe bedrijfspand van JVB Logistics in het bijzijn van burgemeester Steven Adriaansen en wethouder Hans de Waal, feestelijk geopend. Met een druk op de knop schoot mede-directeur Jeroen van Beeck een confetti kanon af.

Bij de opening van het nieuwe pand was de bezoekers gevraagd om in plaats van cadeau’s een donatie te geven voor het Nationaal MS Fonds.

Zaterdag 11 februari werd de cheque met de opbrengst van deze aktie, een totaalbedrag van € 1250,- ,door directeur Helma van Beeck overhandigd aan de vertegenwoordiger van het Nationaal MS Fonds, Wouter van Leeuwen.

Alle chauffeurs van het bedrijf waren op het hoofdkantoor aan de Jac Jansenweg in Hoogerheide uitgenodigd om de overhandiging bij te wonen en één van de chauffeurs besloot om spontaan met de pet rond te gaan om het bedrag nog een beetje aan te vullen. Dat beetje werd heel wat, want in korte tijd werd er ruim € 340,- bij elkaar gecollecteerd!

Alle chauffeurs waren natuurlijk niet voor niets op hun vrije dag naar Hoogerheide gekomen dus werd er een groepsfoto gemaakt, in de sneeuw bij de trucks van het bedrijf.

Helma van Beeck vertelde dat het idee om geld in te zamelen voor het Nationaal MS Fonds ontstaan was door een MS patiënt in haar directe omgeving. Haar broer, vader van twee kinderen, was MS patiënt en zit daardoor in een rolstoel. Met deze inzamelingsactie wil zij, behalve geld inzamelen, een stuk bekendheid geven aan deze akelige ziekte en bovendien bewustheid kweken voor het feit dat we onze gezondheid maar vanzelfsprekend vinden, terwijl dat voor sommigen helemaal niet zo is.

Het ingezamelde geld zal, volgens Wouter van Leeuwen van het MS Fonds, gebruikt gaat worden voor onderzoek naar de oorzaak van MS, onderzoek naar mogelijkheden om deze ziekte te genezen en een stukje van het geld om de kwaliteit van leven van MS patiënten te verbeteren door bijvoorbeeld een bijdrage te leveren voor de aanschaf van een scootmobiel of elektrische fiets.