Ik ben Michelle Roomer en zit op de opleiding  Managementassistenten/directiesecretaresse BBL wat ik volg op het Scalda in Middelburg. Voor deze opleiding had ik een leer/werkplaats nodig om het in de praktijk te leren en werk ervaring erbij op te doen. Daarvoor was ik aan het rondkijken in mijn omgeving en kwam ik snel bij JVB Logistics uit!

Ik had gebeld en kon op gesprek komen en kreeg al snel te horen dat het mogelijk was hier 4 dagen in de week te komen werken. Voor ik met de opleiding begon, kon ik in de zomervakantie al beginnen met werken om alles al gezien te hebben en kreeg ik de uitleg over hoe de systemen werkten. Toen mijn opleiding begon ging ik 1 dag in de week naar school en was ik de andere 4 dagen aanwezig bij JVB. Mijn opleiding zelf interesseert mij veel, alleen merk ik wel dat ik zelf liever in de praktijk bezig ben dan via een boek. Als je iemand bent die liever in de praktijk bezig is en alles liever op jezelf voor school doet, raad ik een BBL opleiding aan.  Zelf vind ik 1 dag per week veel fijn dan als ik 4 à 5 dagen naar school zou moeten gaan, nu ga ik alleen maar naar school voor dingen die ik echt niet weet en voor vakken af te toetsen. Of voor een dagje door te werken als ik er thuis niet aan toe gekomen ben.

Ondertussen werk ik al 1 jaartje bij JVB en heb ik in dit jaar al veel mogelijkheden gehad om alles op een goede en duidelijke manier te leren. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en werk hier nog steeds met veel plezier! Ik hoop volgend jaar juli klaar te zijn met het eerste deel van mijn opleiding, en dan heb ik de keuze nog om een niveau hoger te gaan leren.

De foto die ik hieraan heb toegevoegd is een foto voor de fotowedstrijd die wij hier onderling voeren met alle werknemers. Deze foto is bij het pand met mijn paard Roomer-Bonaire omdat ik toch een beetje creatief wilde doen op het gebied van Pk’s.