JVB Logistics Services BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op zowel nationaal als internationaal wegvervoer van zeecontainers. JVB Logistic Services BV verzorgt het wegvervoer van en naar de havens vanuit o.a. Antwerpen, Rotterdam, Vlissingen en Zeebrugge naar bestemmingen binnen o.a. de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Voor de afdeling planning zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie junior transport planner (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de planners en werkt intensief met hen samen om een efficiënte planning te realiseren.

Wat ga je doen als junior transport planner?

 • Dagelijks verantwoordelijk voor het ondersteunen van de planners.
 • Onderhouden van contacten met klanten, chauffeurs en interne afdelingen.
 • Mee- en vooruitdenken met de planners.
 • Proactief schakelen tussen alle partijen.
 • Voeren van dagelijks overleg tussen klanten, chauffeurs en interne afdelingen.
 • Orders aannemen en verwerken.
 • Verzorgen en verwerken van de administratie van de werkzaamheden in het systeem.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

 • Mbo werk- en denkniveau met een logistieke achtergrond, opgedaan uit opleiding of werkervaring.
 • Goede beheersing van Nederlandse taal in woord en schrift.
 • Een communicatief vaardig persoon
 • Een proactief en servicegericht persoon die verantwoordelijk en leergierig is.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je de uitdaging aangaan? Dan zijn we op zoek naar jou en zien we jouw reactie graag tegemoet. Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar personeel@jvblogistics.nl.