De mango staat vooral bekend als dat lekkere stukje fruit, maar was in dit geval de boosdoener.

Door onze TRS-systemen op de chassis, aan te sluiten op de reefer van de container is JVB in staat het transport gekoeld te houden. Dit is voor bijvoorbeeld fruit erg belangrijk! Zo kunnen we de goede condities van het fruit in stand houden. Toch is er wel eens sprake van rotte pech. Zo reden Marc en Jeroen samen een transport mango’s. Het gele vaak als lekker bestempelde stukje fruit zat in een volgeladen container, die bij het lossen en daarbij openen van de container compleet rot bleek te zijn! Zo erg dat de lading wel gelost werd, maar er nog heel veel vieze, plakkerige en stinkende restanten over bleven, waarover Jeroen zei dat maken we zelf wel schoon. Nou dat heeft hij geweten!!! De klus duurde niet alleen verschrikkelijk lang, maar ze zagen ook zelf helemaal geel en stonken een uur in de wind. En toen ze dachten klaar te zijn ontdekte ze alle pitjes die vast waren komen te zitten in de reefer… Kortom, een mooie klus waar vooral achteraf hard om gelachen is 🙂