Transport planner (M/V)

Wij zijn opzoek naar een accuraat en communicatief vaardig persoon voor de functie van (Senior) Transport Planner.  Werk jij graag in een familiaire organisatie? Werk je graag in een compact team wat de gehele organisatie draaiend houdt? Solliciteer dan snel op onze vacature!

De organisatie

JVB Logistics Services BV is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op zowel nationaal als internationaal wegvervoer van zeecontainers. JVB Logistic Services BV verzorgt het wegvervoer van en naar de havens vanuit o.a. Antwerpen, Rotterdam, Vlissingen en Zeebrugge naar bestemmingen binnen o.a. de Benelux, Duitsland en Frankrijk. 

Wat ga je doen als (Senior) Transport Planner?

Voor onze afdeling planning zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van Senior Transport Planner (M/V). Je ben verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van onze chauffeurs. Je werkt intensief samen met de andere planner(s) om een efficiënte planning te realiseren. Het is jouw verantwoordelijkheid om onze containerritten optimaal en efficiënt mogelijk te plannen. Door jouw heldere en proactieve communicatie ben je in staat om goed te schakelen tussen ex- en interne partijen.

 • Onderhouden van contacten met klanten, chauffeurs en interne afdelingen.
 • Mee- en vooruitdenken met de planners.
 • Proactief schakelen tussen alle partijen.

Wat zijn je kwaliteiten?

 • Afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld Vervoer en Logistiek
 • 3 tot 5 jaar werkervaring als (container) transportplanner
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift
 • Ervaring en affiniteit met geavanceerde planningssystemen.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie binnen een bedrijf wat constant in ontwikkeling is
 • Er kan gewerkt worden met verschoven diensten
 • Een ambitieus en gedreven team
 • Veel ruimte voor vrijheid en eigen initiatief

Herken je jezelf in dit profiel en wil je de uitdaging aangaan? Dan zijn we op zoek naar jou en zien we jouw reactie graag tegemoet. Je kunt je motivatiebrief met CV sturen naar personeel@jvblogistics.nl.

We stellen acquisitie door commerciële personeelsbemiddelaars naar aanleiding van onze vacatures niet op prijs.